www.bioinstitut.cz › Bio v regionu Moravskoslezského kraje - setkání na farmě

Bio v regionu Moravskoslezského kraje - setkání na farmě

foto
Vydejte se s námi 2.11.2016 na ekologický statek Jana Hořáka v Janovicích u Rýmařova a vyzkoušejte, jak chutná guláš z masa masných plemen vykrmovaných na pastvě.
Dozvíte se: co znamená pastevní výkrm v podmínkách České republiky, proč se při výrobě masa vyplatí sázet na kvalitní masná plemena, jak fungují a co nabízí chovatelům i spotřebitelům certifikovaná jatka a jak moc klikatá je cesta hovězího masa z pastvin na talíř.
Příloha:  Pozvánka včetně programu [331.3 kB, pdf]

Publikováno:  24.10.16

© 2015 - Bioinstitut - Institut pro ekologické zemědělství a udržitelný rozvoj krajiny

Bioinstitut o.p.s., Ondřejova 13, 779 00 Olomouc, e-mail: info@bioinstitut.cz
Webdesign & publikační systém Toolkit - Econnect