www.bioinstitut.czPublikace › Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství

Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství

foto
Autor:   Bioinstitut o. p. s.
Kvalita mléka, hygienické požadavky na jeho zpracování, přímý prodej mléka
Zásady ekologického chovu skotu, ovcí a koz
Metodika pro praxi o zpracování mléka v ekologickém zemědělství zpracoval kolektiv autorů odborníků a praktiků, pasáže týkající se hygieny zpracování byly konzultovány s odborem veterinární hygieny a ekologie Státní veterinární správy ČR.
Cílem příručky je podat ucelené informace o možnostech faremního zpracování mléka a prodeji ze dvora. Příručka neslouží jako pevně stanovený návod, svou cestu si každý musí najít sám, ale pomůže vám zorientovat se v legislativě, zodpovědět si všechny možné otázky než v podnikání začnete a udělat si představu o tom, co vše budete muset splnit a zabezpečit. Pokud si pravdivě a realisticky odpovíte všechny otázky v příručce zmíněné, zjistíte potřebné požadavky pro vlastní realizaci prvního prodaného produktu. K tomu, aby cesta k jeho získání nebyla složitá a zdlouhavá, by vám měla posloužit tato metodika. Publikace ke stažení  [pdf - 1.4 MB]

Publikováno:  22.1.16

Objednávky přijímáme:

e-mailem: info(et)bioinstitut.cz

v pracovní dny na tel.: (+420) 723 066 194

Po uhrazení zálohové faktury odešleme publikace poštou.
Po dohodě možno zakoupit v kanceláři na adrese Ondřejova 13, Olomouc.

© 2015 - Bioinstitut

Institut pro ekologické zemědělství a udržitelný rozvoj krajiny

Bioinstitut o.p.s., Ondřejova 13, 779 00 Olomouc
e-mail: info@bioinstitut.cz