Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství
![foto](/aaa/img.php?src=/img_upload/6623fecf519bbf894793b98afde7b60b/mleko-obalka.jpg&w=300&h=400)
Autor: Bioinstitut o. p. s.
Kvalita mléka, hygienické požadavky na jeho zpracování, přímý prodej mlékaZásady ekologického chovu skotu, ovcí a koz
Metodika pro praxi o zpracování mléka v ekologickém zemědělství zpracoval kolektiv autorů odborníků a praktiků, pasáže týkající se hygieny zpracování byly konzultovány s odborem veterinární hygieny a ekologie Státní veterinární správy ČR.
Cílem příručky je podat ucelené informace o možnostech faremního zpracování mléka a prodeji ze dvora. Příručka neslouží jako pevně stanovený návod, svou cestu si každý musí najít sám, ale pomůže vám zorientovat se v legislativě, zodpovědět si všechny možné otázky než v podnikání začnete a udělat si představu o tom, co vše budete muset splnit a zabezpečit. Pokud si pravdivě a realisticky odpovíte všechny otázky v příručce zmíněné, zjistíte potřebné požadavky pro vlastní realizaci prvního prodaného produktu. K tomu, aby cesta k jeho získání nebyla složitá a zdlouhavá, by vám měla posloužit tato metodika.
Cílem příručky je podat ucelené informace o možnostech faremního zpracování mléka a prodeji ze dvora. Příručka neslouží jako pevně stanovený návod, svou cestu si každý musí najít sám, ale pomůže vám zorientovat se v legislativě, zodpovědět si všechny možné otázky než v podnikání začnete a udělat si představu o tom, co vše budete muset splnit a zabezpečit. Pokud si pravdivě a realisticky odpovíte všechny otázky v příručce zmíněné, zjistíte potřebné požadavky pro vlastní realizaci prvního prodaného produktu. K tomu, aby cesta k jeho získání nebyla složitá a zdlouhavá, by vám měla posloužit tato metodika.
Publikováno: 22.1.16
Objednávky přijímáme:e-mailem: info(et)bioinstitut.cz v pracovní dny na tel.: (+420) 723 066 194 Po uhrazení zálohové faktury odešleme publikace poštou. |