Zpracování
![foto](/aaa/img.php?src=/img_upload/6623fecf519bbf894793b98afde7b60b/obalka_faremni-zpracovani.jpg&w=300&h=400)
Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství Autor: Diana Benšová a kol.
![foto](/aaa/img.php?src=/img_upload/6623fecf519bbf894793b98afde7b60b/mleko-obalka.jpg&w=300&h=400)
Faremní zpracování mléka v ekologickém zemědělství Autor: Bioinstitut o. p. s.
![foto](/aaa/img.php?src=/img_upload/6623fecf519bbf894793b98afde7b60b/maso_obalka_nahled_pro_web.jpg&w=300&h=400)
Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství Autor: Bioinstitut o. p. s.
![foto](/aaa/img.php?src=/img_upload/6623fecf519bbf894793b98afde7b60b/kvalita-a-bezp-lilek_obalka.jpg&w=300&h=400)
Kvalita a bezpečnost biopotravin Autor: FiBL, přeložil Bioinstitut
Objednávky přijímáme:e-mailem: info(et)bioinstitut.cz v pracovní dny na tel.: (+420) 723 066 194 Po uhrazení zálohové faktury odešleme publikace poštou. |